Александър Дугин - идеологът на Руский Мир с огромно влияние, призова

...
Александър Дугин - идеологът на Руский Мир с огромно влияние, призова
Коментари Харесай

Дугин призова Путин да бъде убит

Александър Дугин - идеологът на " Руский Мир "  с голямо въздействие, прикани в Телеграм (почти директно) Путин да бъде погубен като му се разпори корема, тъй като " не се оправя с упражняването на безспорната власт, дадена му от Бога ". 

Виж тук 

(В Телеграм има доста подправени профили, този съответно го цитират като достоверен на Дугин, в това число в медии като " Комсомолская истина ".), написа " Сега ".

Дугин, чиято щерка наскоро изгоря пред очите му в атентат, в дълъг пост първо изрича болката си от " сдаването на съветския град Херсон ", където днес влязоха украинските войски. 

След това изяснява, че в случай че някой не изпитва страдалчество, значи е безличие или не е руснак. Руснаците, твърди Дугин, в този момент стискат зъби от болежка, все едно убиват пред очите им деца, братя, майки и дами. 

После обаче Дугин споделя нещо ново: за неуспеха са отговорни не военните, а Властта. 

Какъв е смисълът от самодържавието - пита Дугин и дава отговор. 

Ние даваме на управника безспорната неограничена власт, а той нас ни спасява всички нас - народа, страната, хората, жителите - в критически миг той ни избавя. Ако за задачата самодържецът се заобиколи с отпадъци или плюе на обществената правдивост, това е неприятно, но ние чакаме той да ни избави. А когато не ни избавя? - още веднъж пита Дугин и дава отговор: 

Тогава за властителя следва ориста на " Господаря на дъждовете "  (в оригинала - Тогда - судьба “царя дождей " ). Дугин дава и директно напътствие къде да прочетем за Господаря на дъждовете: " виж Фрейзър ". 

Добре, отваряме Джеймс Фрейзър и 17 глава на " Златната клонка ", където четем: 

Намвулу Вуму, господарят на дъжда и бурята, населява връх в региона Бома, покрай устието на р. Конго. Известно е, че някои племена по Горен Нил не са имали царе в елементарния смисъл на думата. Единствените, които признавали за царе, били Господарите на дъжда (Мата кодоу) и на тях приписвали способността да провокират дъжд в уместно време, т.е. през дъждовния сезон. В края на март, преди да стартират преваляванията, земята е суха, напукана и безплодна пустиня и добитъкът, главното благосъстояние на тамошните хора, гине заради липса на паша. Затова, наближи ли краят на март, всяко домакинство се насочва към Господаря на дъжда и му дава по една крава, с цел да накара плодородната небесна вода да закапе по кафявите изсъхнали пасбища. Ако не завали мощно, хората се събират и желаят от Господаря да им даде дъжд, а в случай че небето продължава да е безоблачно, му разпорват корема, тъй като считат, че там пази бурите. Един от тези Господари на дъжда от племето бари провокирал дъжд, като пръскал по земята вода от дребна камбанка.

По-нататък следват нормалните опорки на Дугин за " сатанинските западняци " и че загубата на Херсон е стъпка към Армагедон в Свещената война против Гнилия Запад.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР